Dieta Oprah Winfrey

Sunt putine diete ale celebritatilor care au starnit atata curiozitate precum dieta celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey.
Planul de slabire al vedetei a fost atribuit dietei Bob Greene si a fost mentionata in show-urile sale de nenumarate ori. Creatorii dietei au preferat sa stea departe de acele diete fulger si au preferat sa se axeze pe o dieta care sa duca la un stil de viata, un plan de slabire pe termen lung. Folosirea unui program simplu de dieta si exercitii fizice este posibil sa te aduca in forma.
Multi oameni au discutat despre acest plan de dieta dupa ce l-au vazut mediatizat, intrucat aceasta dieta s-a dovedit a fi un ” hit” masiv.
Cu un nume ca al lui Oprah Winfrey in spatele dietei nu e de mirare ca o multime de site-uri online oferind informatii despre acest program de slabire.
Oprah are o avere extrem de mare, asa ca ar fi putut sa apeleze la tot felul de interventii chirurgicale, insa a preferat sa opteze pentru o metoda mai naturala, mai sanatoasa.
Aceasta dieta pe care Oprah a tinut-o presupune excluderea:
– preparatelor din zahar
– cartofilor
– pastelor fainoase
In locul acestor alimente, Oprah a consumat foarte multa apa, multe fructe, legume, carne slaba, etc.
Oprah nu a uitat nici de miscarea fizica, care este foarte importanta. A introdus in programul ei exercitii fizice sub indrumarea unui antrenor personal.
Insa, cel mai important dintre toate, asa cum vedeta in sine a declarat a fost motivatia, dorinta sa de a slabi, de a fi o persoana mai sanatoasa.
Prin urmare, cel mai important este sa optam pentru un stil de viata sanatos, si, mai ales, mai presus de toate, sa avem multa vointa pentru a reusi. Nu trebuie sa lasam nimic sa ne stea in cale atunci cand ne propunem ceva, cand ne dorim ceva. Poti urma si tu exemplul lui Oprah, care a reusit sa slabeasca foarte mult optand pentru acest regim si pentru cat mai multa miscare fizica. Te vei simti mult mai bine si vei fi, mai presus de toate, mai frumoasa si mult mai sanatoasa.

Citeste si:  Remedii pentru parul deteliorat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.