Dieta pe baza de apa ne ajuta sa scapam de probleme

De ce ne ingrasam? De ce imbatranim prematur? De ce organismul nostru merge pe repede inainte cu fiecare zi?
Studii din lumea intreaga au demonstrate faptul ca suntem ceea ce consumam: alimentatia zilnica are un rol foarte important in viata noastra, daca vrem sa ne mentinem tineri, sanatosi si “aratosi” pentru cat mai mult timp.

Se pare ca, noi toti avem prea mult aciditate. Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Dupa ardere, hrana se transforma in reziduuri acide, iar celulele le depoziteaza in circuitul sanguin.

Citeste si:  Sfaturi esentiale pentru buze mai voluminoase (video)

Corpul nostru elimina aceste reziduuri prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si tesuturi.
Exemple ale reziduurilor acide solide in corpul nostru sunt: colesterolul, acizi grasi, acid uric, pietre la rinichi, urati, sulfati si fosfati.

Acumularea acestor reziduuri acide reprezinta procesul imbatranirii.
Formula chimica pentru colesterol si acizii grasi este arderea incompleta a carbohidratilor. Colesterolul si acizii grasi sunt rezultatul consumului de paste si paine.

Citeste si:  Machiaj pentru Halloween

In absenta unei cantitati suficiente de minerale alcaline in dieta noastra, corpul nu are de ales si va fura calciul din oase,neutralizand acesti acizi,transformandu- i in sulfati, fosfati si urati; asa apare in timp osteoporoza.
In functie de fiecare organism, noi stocam reziduurile acide in mod diferit. Simptomele bolilor se manifesta in functie de locul unde sunt stocate reziduurile.

Pentru a duce o viata lunga si sanatoasa, mai intai trebuie sa eliminam deseurile acide din corpul nostru.
In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire in fiecare dimineata.

Citeste si:  Demachierea si curatarea corecta a fetei (video)

Pentru cei in varsta sau pentru bolile grave, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli: dureri de cap, dureri ale corpului,sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie,grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organelle genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.