Diete de succes

Cum se stabilesc cele mai de succes diete, cand reclamele de la televizor, din reviste si cartile ne bombardeaza cu informatii? Ei bine, cele mai de succes diete sunt acelea care au functionat bine si au dat rezultate mari la mai multe persoane. Popularitatea este si ea o unitate de masura, si printre cele mai de succes diete se numara si urmatoarele:
1. Dieta lui Bill Phillips
Aceasta este una dintre cele mai de succes diete de pe piata la ora actuala. Dieta are ca scop construirea unor organisme mai puternice , consumandu-se alimentele corespunzatoare, cantitatile corespunzatoare si momentele in care trebuie sa mancam.
2. Dieta South Beach
Aceasta este probabil si mai cunoscuta si se concentreaza pe consumarea carbohidratilor corespunzatori si grasimilor sanatoase.
3. Dieta Zone
Aceasta necesita mai multe calcule decat o dieta obisnuita. Fiecare masa si fiecare gustare ar trebui sa aiba 40% de calorii din carbohidrati, 30% din proteine si 30% din grasime.
4. Dieta Hollywood
In aceasta dieta trebuie sa se consume un blend format din sucuri de fructe naturale, enzime si minerale.
5. Dieta Atkins
Sistemul acestei diete a starnit de-a lungul timpului extrem de multe controverse. Dieta respinge conceptele standard pentru nevoile nutritionale. Desi doctorii continua sa dispute beneficiile de sanatate ale acestei diete, oamenii continua sa slabeasca folosind aceasta metoda.

Citeste si:  Piele stralucitoare in cateva minute

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.