Epilare zona inghinala

Indepartarea parului din zona inghinala necesita atentie speciala

Zona inghinala denumita si zona „bikini”este zona in care pielea este cea mai sensibila. Din moment ce moda insista sa ne-o aratam, ea trebuie sa fie extrem de fina. Unele femei au norocul de a avea parul blond sau pielea mai dura, nesimtind astfel durerea cu care ne alegem in urma acestei epilari, dar din pacate majoritatea dintre noi sufera ingrozitor cand trebuie sa epileze acea zona, avand fie parul mai inchis la culoare, fie pielea extrem de fina.
Optiuni de epilare a zonei inghinale: rasul cu aparatul de ras, epilarea cu crema depilatoare, epilarea cu ceara, cu epilatorul sau cu laserul.
Cea mai frecventa metoda de indepartare a parului din zona inghinala este rasul cu aparatul de ras, intrucat este rapida si nedureroasa. Din pacate creaza uneori vesnica problema, si anume, firele de par pot creste pe sub piele.
Epilarea cu ceara poate sa dureze mai mult pentru ca firul de par este smuls din radacina, nu rupt sau taiat. Ceea ce este drept este ca este o metoda extrem de dureroasa si este mai bine sa fie facuta de o specialista, intrucat sunt foarte mari sanse sa te alegi cu o iritatie a pielii.
Indepartarea parului cu epilatorul este la fel de dureroasa ca epilarea cu ceara, dar din fericire, dureaza aproximativ la fel de mult.
Indepartarea cu crema depilatoare nu este dureroasa, insa la fel cum se intampla si in cazul aparatului de ras, „efectul”nu este de lunga durata.
Epilara cu laser este cea mai de lunga durata metoda, dar este si cea mai costisitoare. Nu oricine isi permite sa apeleze la aceasta metoda.

Citeste si:  Trusa completa de cosmetice a iubitului tau

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.