Esecul dietelor

Exista o multitudine de motive pentru care mancam: suntem plictisite, suntem la o petrecere, avem pofte, ne e foame, etc. Ultimul motiv pentru care mancam este sa ii asiguram organismului nostru combustibilul necesar pentru a functiona corespunzator, pentru a avea energie si putere sa hraneasca toate organele cu nutrientii necesari.
In functie de ce mancam si in ce cantitai si cat de des, se afecteaza modul in care ne simtim si in care traim. Poti sa-ti schimbi modul in care organismul tau functioneaza prin ceea ce mananci.
Totusi, atunci cand majoritatea oamenilor tin dieta, ei nu mananca suficient si isi incetinesc metabolismul. In esenta, ei aleg sa se infometeze organismul incetand sa mai arda calorii la fel de repede, pentru ca simte nevoia sa le pastreze. Tocmai de aceea exercitiile sunt foarte importante.
Cu alte cuvinte, exercitiile sunt cele care ii asigura organismului tau aprobarea de a arde caloriile. Trebuie sa faci exercitii fizice pentru a-ti ajuta organismul sa nu se panicheze si sa intre in modul de infometare.

Citeste si:  9 alimente care ne binedispun

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.