Exercitii fizice

Exercitiile fizice sunt foarte importante pentru slabirea si mentinerea unei siluete de invidiat.
Totusi, exista si aici cateva mici trucuri de care trebuie sa tineti cont.
Printre acestea se numara faptul ca nu trebuie sa faceti aceleasi lucruri, aceleasi exercitii saptamana de saptamana. Trebuie sa imbunatatesti rezultatele cu aceste strategii.
1. Schimba ordinea miscarilor, dar pastreaza exercitiile alternative.
2. Schimba viteza repetitiilor.
3. Alterneaza zilele cu greutati mai mari cu cele mai usoare.
4. Schimba timpul de miscare.
5. Combina doua miscari intr-una singura. 6. Concentreaza-te numai pe anumite parti doua zile pe saptamana.
Pentru rezultate mai bune, ar fi indicat sa apelezi la sfaturile si la ajutorul unui antrenor personal. Acesta te va ghida foarte bine.
Alte lucruri eficiente ar fi sa mergi cat mai mult pe jos, sa urci scarile, si nu in ultimul rand, nu trebuie sa uiti de dieta ta. Un regim si un mod de viata sanatos inseamna sa ai grija la ceea ce mananci. Asta nu inseamna insa ca nu poti sa te mai rasfeti din cand in cand. Important este sa nu faci din acest rasfat un obicei zilnic. O data pe saptamana iti poti permite luxul sa faci asta. Este chiar indicat sa nu iti privezi organismul de prea multe lucruri o perioada mai indelungata de timp. Organismul tau are nevoie de cate putin din fiecare. Daca ii hranesti in cantitati mici, va fi suficient pentru el sa isi ia „resursele ” necesare pentru a fi sanatos si pentru a putea functiona in conditii optime si parametrii normali.

Citeste si:  Calorii negative

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.