Exercitii simple

Orice femeie mai pune cate kilograme in plus de-a lungul timpului. Exista in risc pentru femeile care fac parte din categoria obezitatii, dar chiar si acele femei pot scapa de cateva kilograme daca au determinare si ambitie.
Exista doua tipuri de femei. Cele casnice si cele de cariera. In timp ce femeile de cariera mai au scuze pentru a se eschiva, cele casnice nu mai au nici o sansa sa scape.
Aceste exercitii simple te vor ajuta sa economisesti mult timp, pe care ai putea sa ti-l petreci cu familia sau cu prietenii.
Jumping comercial este un exercitiu usor de executat. Tot ce trebuie sa faci este sa sari ori de cat ori o reclama apare la televizor. Fa asta pentru doua minute. Gandeste-te de cate ori apar reclame la televizor.
Squat este al doilea exercitiu simplu, unde pozitia ta este sa fii rezemata de un perete si sa faci genoflexiuni. Poti sa faci aceste exercitii in 3 seturi cu 10 repetari pe zi.
Aceste doua exercitii mentionate mai sus sunt simplu de executat si extrem de eficiente. Executate in mod regulat cu o atitudine pozitiva, orice femeie poate pierde acele kilograme in plus.
Tine-te de aceste exercitii si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara cat de curand si vei fi multumita cu siguranta de ceea ce vei vedea. Ambitia nu trebuie sa dispara.

Citeste si:  Detoxifierea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.