Extensii de par

Principiul de aplicare a extensiilor se bazeaza pe fixarea meselor la o distanta de 1 cm de radacina. Tine cont insa de structura parului. Pentru parul rar si fragil acestea se aplica la rece pentru a nu-l deteriora. Extensiile se mentin timp de patru luni. Pentru parul des, rezistent si vopsit, aplicarea se face la cald (80-100 de grade Celsius). Tratamentul este destul de agresiv. Acestea rezista pana la sase luni si se aplica in patru ore.
Aceasta tehnica este o alternativa generoasa atunci cand parul tau este lipsit de desime si volum sau cand tunsoarea pe care o visai nu ti-a reusit. Avantajul este ca poti gasi mese in orice culoare doresti, astfel incat nu se va vedea diferenta fata de parul natural sau vopsit. In plus, iti poti face multe coafuri sofisticate.
Pieptanatul devine foarte dificil, de aceea trebuie sa folosesti mereu o perie speciala. Aplicarea samponului si indepartarea acestuia trebuie facuta cu atentie, o data la doua zile, pentru a nu se vedea diferenta de textura, mai ales in cazul parului gras. In plus, trebuie sa eviti vopsire aparului, mai ales schimbarea de nuanta.

Citeste si:  Cum sa mananc sanatos pe timpul primaverii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.