Extensiile de gene

Indiferent de tipul machiajului, nimeni nu poate sa nege ca genele lungi si dese sunt frumoase. In timp ce ne putem simti satisfacute cu fardul nostru de pleoape, si cu fondul nostru de ten, rimelul este probabil singurul produs de infrumusetare pe care il schimbam in continuu in speranta ca vom gasi unul nou care sa ne faca genele sa para mai lungi si sa aiba mai mult volum.
In ultimii ani genele false au devenit din ce in ce mai folosite. Ele adauga un aspect superb infatisarii, un aspect pe care nici un rimel nu ar putea sa il dea. Exista totusi niste gene false care par mult mai naturale. Acelea sunt cele aplicate in saloanele de infrumusetare. Aplicarea lor dureaza doua ore, intrucat se aplica fir cu fir.
Dupa cum am spus, genele sunt aplicate una cate una in timp ce tu stai intinsa pe un pat confortabil. Dureaza aproximativ doua ore pentru aplicarea unei set intreg de gene superioare. Genele respective sunt lipite permanent si nu exista nici o modalitate in care sa se poata detecta locul unde lipiciul intalneste genele naturale.
Odata ce ai aceste gene aplicate, nu mai trebuie sa folosesti rimel sau ondulator. Poti sa folosesti rimel pe genele inferioare, din moment ce nu se prea aplica gene false in acea zona.
Daca doresti, poti sa iti aplici gene false si in randul genelor inferioare, insa aceasta procedura trebuie facuta cu ochii deschisi, lucru care ar putea sa fie putin cand inconfortabil.
Genele sunt sintetice, dar arata extrem de natural. Lipiciul este cheia succesului in aceasta operatiune.
Genele sunt aplicate peste genele naturale si rezista n jur de 6-8 saptamani. Pentru a mentine un look plin, se recomanda lipirea din nou a genelor o data pe luna. Va trebui sa fii atenta cu cremele si lotiunile, intrucat acestea distrug adezivul si genele vor rezista mai putin.
O astfel de procedura nu este una nici foarte scumpa, dar nici foarte ieftina, insa este una de durata si este o varianta care arata mult mai natural, decat celebrele gene false.

Citeste si:  Despre mere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.