Femeia moderna are nevoi moderne

In lumea moderna a zilelor noastre, barierele care separa barbatii de femei incep usor, usor sa dispara. Un rezultat al acestui lucru este acela ca putem vedea ca numarul femeilor care folosesc serviete este in crestere in ultimii ani. Aceste serviete erau dedicate o data exclusiv barbatilor, din moment ce erau dure pentru a evidentia masculinitatea. In zilele noastre, majoritatea femeilor sunt constiente de rolul modei, dar atunci cand vine vorba de a fi profesional, pot lupta cot la cot cu barbatii in lumea corporatiilor combinand moda si profesionalismul.
Exista multe firme de genti in zilele noastre care creaza serviete numai pentru femei pentru a se potrivi stilului lor profesional, dar si modei. Acest lucu ajuta femeile sa aleaga mai usor servieta pentru ele. Aceste design-uri sunt diferite de cele ale barbatilor. Sunt mai colorate pentru a le face sa para genti de umar.
Un alt lucru despre femei este ca ele au o multumime de accesorii si de produse de infrumusetare pe care le folosesc intotdeauna si pe care le poarta cu ele. Servietele femeilor se pot acomoda cu aceste accesorii si produse de infrumusetare din moment ce exista modele care au compartimente aditionale pentru aceste obiecte.
Pentru femeile care se imbraca pentru intalniri de afaceri, conferinte si functii oficiale – tinuta lor, machiajul, si servieta va trebuie sa denote numai profesionalism. Femeile au un simt mai aparte in ceea ce priveste moda si frumosul, esteticul decat barbatii.
De ani de zile femeile au inceput sa se faca remarcate in toate domeniile, domenii care inainte erau dominate de barbati. Tot cu ani in urma a inceput si aceasta dorinta a femeilor de a folosi aceste genti. Popularitatea si acceptabilitatea conceptului se intampla astazi.
Indiferent de statutul social pe care il are, femeia trebuie sa fie egala cu barbatii si nu trebuie sa fie judecata nici pentru felul in care arata, nici pentru felul in care se imbraca, si cu atat mai putin dupa cariera pe care si-a ales-o.

Citeste si:  Cosmetica la tine acasa: terapia cu ultrasunete

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.