Feminitate

Oamenii sunt atat de sensibili la probleme in zilele astea si este aproape imposibil sa vorbesti despre ceea ce este feminin sau masculin fara sa calci pe cineva pe degete. Daca citesti asta, totusi, probabil incerci sa intri in legatura cu partea ta mai feminina – acele aspecte non-fizice ale tale care te fac sa te simti ca o fata sau ca o femeie. Nu este nimic gresit in a fii feminina sau masculina, dar androgina – cu totii avem preferintele noastre si daca femininitatea este a ta, iata cateva sfaturi despre modul in care poti sa o cultivi.
1. Stai putin si gandeste-te la momentele in care te-ai simtit cu adevarat feminina. Adu-ti aminte acele momente in detaliu. Cum te-ai simtit? Ce purtai? Ce faceai? Acesta este primul si cel mai important pas pentru ca dezvlauie ceea ce tu consideri a fi feminin si asta conteaza cel mai mult. Concentreaza-te asupra detaliilor si lucreaza in recrearea acelor conditii si acelui sentiment.
2. Invata sa cunosti diferenta dintre a fii feminina si a fii copilaroasa. Sa fii copilaroasa implica sa fii feminina adr intr-un mod mai material, mai tanar. Nu est enimic gresit in asta, dar nu este singurul mod in care poti sa fii feminina.
3. Iubeste-ti fiecare centimetru din corpul tau. Corpul tau te face femeie, asa ca nu poti sa fii feminina daca nu iti iubesti formele de femeie. Corpul femeilor au procent mai mare de grasime decat barbatii, asa ca e normal sa ai curbe. Pe de alta parte, ca sa iti iubesti corpul inseamna sa ai grija de el.

Citeste si:  Incalca regulile - arata altfel in 2010!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.