Fermitatea sanilor

Pe masura ce imbatranim, gravitatea incepe sa ne afecteze corpul, in special acea parte a corpului care ne dorim sa ramana ferma – sanii nostri. Daca mai adaugam si lunile in care ne-am alaptat copilul sau copiii, lucrurile sunt clare. Sanii nostri pot avea foarte mult de suferit. In afara de interventiile chirurgicale exista si alte lucruri pe care le poti face pentru a avea sanii fermi in mod natural. Afla in ce mod poti sa faci asta.
1. Antreneaza-ti muschii pectorali, acestia fiind muschii care sustin sanii.
2. Inoata. Inotul este unul din cele mai bune exercitii pentru fermitatea sanilor, pentru ca forteaza muschii pectorali sa functioneze in continuu.
3. Fa cat mai multe flotari cu putinta.
4. Ridica greutati tinand bratele sus.
5. Fa cat mai multe exercitii fizice.
6. Alege sutienul potrivit pentru tine. Orice femeie ar trebui sa poarte un sutien bun pentru a-i ajuta sanii.
7. In cazul in care ai sanii mai mari sau esti extrem de activa atunci ai nevoie de mai mult sprijin, pentru ca trebuie sa iti ajuti, sa iti sustii tesutul sanilor si muschii.
8. Achizitioneaza-ti un sutien special creat pentru sport pentru a le acorda suportul necesar sanilor tai atunci cand faci sport.
9. Afla care este marimea pe care tu o porti la sutien. Un sutien prea mare sau prea mic cu siguranta nu va da bine.
10. Exista anumite creme si lotiuni create special pentru a oferi fermitate sanilor. Acestea au un oarecare efect, insa trebuie aplicate in mod constant timp de cateva luni pentru ca rezultatele sa fie vizibile.
11. In timp ce acorzi atata atentie modului in care sanii tai arata, iti recomandam sa iti faci o examinare medicala a sanilor o data pe luna. In fond si la urma urmei, sanatatea noastra este cea mai importanta si nu dureaza foarte mult. Dar totusi, iti poate salva viata.
Sanii sunt un atu foarte important pe care femeile il au, intrucat se stie faptul ca barbatii sunt atrasi in mod deosebit de sani. Tocmai de aceea trebuie sa avem grija de sanii nostri si de modul in care arata ei.

Citeste si:  Laptele de soia poate ingrasa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.