Fluctuatii de greutate

Fluctuatiile de greutate nu sunt bune pentru piele si pentru sanatatea organismului. Acest lucru poate sa fie foarte frustrant, asa ca invata cum sa te descurci cu fluctuatiile de greutate.
Fluctuatiile de greutate se refera la pierderile si la luarile constante in greutate. Sunt foarte frustrante si pot lasa urme nedorite pe piele. Fluctuatiile de greutate pot cauza pielea sa isi piarda din elasticitate.
Aceste fluctuatii de greutate s epot intampla datorita:
– Schimbarilor hormonale din organism care cauzeaza retentia de apa.
– Apa poate sa fie de asemenea retinuta pentru ca mancam prea multa sare. Sarea ajuta corpul sa retina apa.
– Stresul paote cauza lipsa apetituluo pentru anumite persoane si cresterea apetitului pentru altele.
– Mancatul nesanatos poate fi de asemena o cauza a luarii si a pierderii in greutate.
– Daca suferi de fluctuati de greutatr atunci car fi bine sa controlezi situatia. Incepe sa iti calculezi numarul de calorii. Majoritatea femeilor au nevoie de 2000 de calorii pe zi pentru a-si mentine greutatea, dar acest lucru poate sa difere de la femeie la femeie, in functie de varsta, sex si activitate.
Incepe sa mananci mancaruri sanatoase, mancaruri care sunt benefice pentru organism si nu contin atat de multe chimicale.
Consulta un nutritionist care sa te ajute sa iti mentii greutatea constanta si cantareste-te zilnic pentru a vedea ce schimbari s-au mai produs si daca s-au mai produs.

Citeste si:  Pasi pentru a ne imbunatati viata partea I

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.