Folosirea uscatorului de par

Uscarea parului cu foehnul, care este de asemenea si o metoda de styling foarte eficienta, poate sa iti afecteze grav parul. Acest articol este menit sa te ajute sa descoperi care sunt efectele uscarii parului cu foehnul si care ar putea fi remediile.

Se stie foarte bine faptul ca foehnul, celebrul uscator de par, ne poate stiliza parul si ne poate ajuta sa ne creem coafura dorita. Aceasta este partea pozitiva si frumoasa a lucrurilor. Mai exista si o parte negativa si mai putin frumoasa a lucrurilor, si anume faptul ca foehnul ne poate usca si deteriora podoaba capilara. Uscatorul de par ne poate lasa parul tern, fara volum si fara stralucire, despicandu-i varfurile. Si cu siguranta nu asa arata un par frumos si sanatos, nu-i asa? Nu te panica totusi. Exista si cateva modalitati prin care poti sa iti stilizezi parul folosind foehnul, si prin care poti sa eviti in acelasi timp toate acele efecte negative.

Citeste si:  Indepartare vergeturi

Cum sa folosesti uscatorul eficient:

Cel mai bine ar fi sa iti setezi uscatorul pe caldura medie, sau sa alternezi intre cald si rece. Daca uscatorul tau este in mod permanent pe ” cald” parul tau se va usca si isi va pierde din aspectul matasos.
Nu iti lasa capul in jos atunci cand iti usuci parul. Daca faci asta, parul se va usca stand in directie nepotrivita.
Daca ai parul ondulat sau cret, foloseste intotdeauna un difuzor atunci cand il usuci. Caldura extrema poate cauza ruperea varfurilor.
Pentru a preveni distrugerea parului, foloseste produsele potrivite pentru tipul tau de par. Acestea ar trebui sa iti hidrateze parul foarte mult.
Nu iti usca parul cu foehnul in fiecare zi. Daca parul tau este in mod constat expus la caldura extrema, atunci el ar putea sa fie uscat excesiv permenant.

Citeste si:  10 sfaturi pentru un machiaj rezistent la canicula

Iata deci, ca exista modalitati prin care poti sa iti aranjezi parul fara sa ii faci atata rau. In fond si la urma urmei, tot ce iti doresti este un par care sa arate bine, sa fie frumos si sa stralcueasca de sanatate si vitalitate. Acesta este modul prin care poti sa il obtii.

Citeste si:  Cum alegem cureaua perfecta?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.