Fond de ten, pudra, lotiuni

In timp ce divele de peste ocean adora tenul palid, la noi, mitul fetei bronzate nu dispare niciodata. Daca si tu esti o fana a bronzului, adevarat sau fals, iata cele mai potrivite sfaturi pentru o fata asa cum iti doresti.
Care sunt
Cosmeticele bronzante moderne dau pielii o culoare aramie foarte naturala. E vorba de pudre compacte sau lotiuni care, spre deosebire de cele obisnuite, contin agenti hidratanti care nu permit pielii sa se usuce, si, in unele cazuri, pulbere de sidef ori de diamant pentru a accentua luminozitatea. In alternativa, pentru o hidratare si mai puternica, poti folosi si fonduri de ten in nuante de bronz sau creme colorate. Atentie, totusi: nu au un efect de acoperire foarte puternica si, prin urmare, nu pot ascunde toate imperfectiunile.
Cum sa le folosesti
Pentru a obtine un rezultat verosimil, pudra bronzanta trebuie sa fie cu doua tonuri mai inchisa decat culoarea naturala a pielii. Si sa aiba o nuanta aurie. Inainte de aplicare, hidrateaza-ti bine fata cu o crema de zi si aplica un strat de pudra transparenta. Astfel culoarea va fi mai uniforma. Intinde pudra cu ajutorul unei pensule mari si moi si nu cu buretelul (risti sa obtii un „bronz” cu „pete”). Porneste din centrul fetei catre exterior, cu miscari circulare si usoare. In ceea ce priveste fondul de ten, crema sau lotiunea bronzanta, acestea se aplica asemenea produselor cosmetice obisnuite.

Citeste si:  O privire intensa (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.