Frumusete cu bani putini

Sa arati bine nu trebuie sa insemne ca trebuie sa iti golesti portofelul.
Avand in vedere ca trecem printr-o perioada de recesiune, trebuie sa invatam sa fim frumoase cu cat mai putini bani. Trebuie sa invatam sa profitam de ceea ce avem in casa, de remediile naturale, care uneori sunt mai bune si mai eficiente decat celelalte tratamente cosmetice din comert.
1. Foloseste ingrediente crude din bucatarie pentru tratamentele corporale. Amesteca zahar maro cu miere pentru piele.
2. Nu uita sa folosesti tot ceea ce gasesti prin bucatarie. Cateva picaturi de ulei de masline poate face minuni. Si maioneza este buna pentru parul fara stralucire.
3. Renunta la produsele cosmetice scumpe.
4. Daca trebuie sa iti cumperi neaparat ceva din oras, fii eficienta si urmareste in mod continuu raportul calitate-pret.
5 Redu la sesiunile de samponare. Multi oameni isi spala parul de prea multe ori pe saptamana, ceea ce nu este bine nici pentru par, nici pentru bugetul tau.

Citeste si:  Demachierea, un procedeu obligatoriu

Un comentariu
  1. Pentru mine aceste sfaturi au fost foarte folositoare. Insa in afara de aceste idei, siteurile de cupoane sunt foarte foarte utile, pentru ca putem merge la un salon unde sa ne faceam frumoase la si mai putin de jumatate din pretul normal. Poate incercati si voi sistemul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.