Frumusete exterioara si frumusete interioara

In esenta, o persoana arata bine si frumos in timp ce altii se simt frumosi. Nu trebuie sa fii un star de cinema sau o vedeta de la televizor pentru a stii ca frumusetea exterioara conteaza. Pielea ta, parul tau, forma corpului sunt toate elemente vizuale care contribuie la frumusetea exterioara. Acestea pot parea superficiale, dar nu numai ca incurajeaza oamenii sa judece corect in ceea ce ne priveste, dar ele sunt de asemenea important pentru ca felul in care arati determina felul in care te simti.
Intr-adevar, sa arati frumoasa inseamna foarte putin daca nu te si simti frumoasa. Nu exista nici o urma de indoiala ca aratand ca diamantele nu inseamna nimic daca te simti ca o tinichea. Poti sa ai cel mai frumos par, cea mai frumoasa piele, dar daca te simti lipsita de energie, toate acestea dispar. Ce te poate opri din a te simti frumoasa? Oboseala, durerile cronice si atitudinea distructiva.
Acum, exista un al treilea tip de frumusete. Are legatura cu calitatea si apropierea relatiilor si scopul pe care il ai in viata. Este vorba despre intelegerea sensului vietii si definitiei acesteia.

Citeste si:  Varsta firelor albe

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.