Greseli de make-up

Atunci cand ne machiem este imposibil sa nu gresim ceva sau sa nu trasam o dunga sau o linie acolo unde nu ar trebui. De aceea este foarte bine ca inainte de ritualul de make-up sa tinem cont de cele mai frecvente greseli si sa evitam sa le facem chiar pe pielea noastra:

1.Atitudinea.
Degeaba ne facem un machiaj frumos, impecabil, daca atitudinea cu care afisam acest machiaj este una timida, rusinata de propriul experiment sau look. Chiar daca cineva iti va spune ca ai dat gres, invata din criticile lui si nu pune totul la suflet. Data viitoare va iesi mai bine totul.

Citeste si:  Cateva sfaturi pentru ingrijirea mainilor si a unghiilor

2.Evita sa aplici corector in exces, pe cearcane, mai ales dupa ce ti-ai aplicat deja fondul de ten, pudra si mascara.
Se vede foarte urat si nu da bine acea urma vizibila si foarte deschisa pe un ten deja fardat si aranjat. Daca vrei sa aplici anticearcan, aplica-l inaintea fondului de ten si evita sa aplici un strat foarte gros.

3.Nu face abuz de culori inchise sau foarte puternice, cum ar fi rosul si negrul. Combinatia dintre make-up-ul foarte inchis si rujul extrem de tipator, te vor face sa pari ca o papusa ridicola. De asemenea, nu exagera cu stratul de mascara si cu tusul sau coditele prelungite pana aproape de urechi. Daca nu vrei sa fii catalogata drept un bufon, mergi mai bine pe combinatiile de culori cat mai naturale.

Citeste si:  Invata sa slabesti cu metoda doctorului Zermati

4. Nu alege un make-up care nu se potriveste cu personalitatea sau cu varsta ta. De ce ai vrea sa pari cu 3-4 ani mai in varsta? O femeie poate fi frumoasa la orice varsta, asa ca nu incerca prin make-up sa pari ceea ce nu esti.

5.Ai grija ce nuanta de fond de ten folosesti si cum o aplici. De multe ori mi-a fost dat sa vad urme pe fata sau un fond de ten mult prea inchis in comparatie cu restul corpului pe fata unor doamne si domnisoare. Daca folosesti o nuanta mai inchisa decat cea a tenului tau, macar ai grija sa o aplici cum trebuie, uniform, atat pe fata cat si pe gat..in caz contrar discrepanta dintre fata si gat va fi atat de mare incat vei lasa impresia ca ai de fapt o masca.

Citeste si:  Dieta cu fructe si legume

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.