Importanta demachierii

Daca lasam machiajul pe fata noaptea, acesta poate bloca porii ” aspirand” ulei si murdarie. Mai mult decat atat, daca pastram machiajul pe fata ore intregi pielea poate deveni iritata. Trebuie sa te demachiezi cu un demachiant delicat. Demachierea este o parte vitala pentru o piele frumoasa si demachierea este primul pas catre o piele curata si sanatoasa.
Este normal sa te simti obosita la sfarsitul zilei, si acesta este si motivul pentru care multe femei adorm machiate, dar este esential sa indepartam produsele de machiaj in profunzime pentru a evita aparitia punctelor negre. Peste noapte machiajul intra in pori, facandu-i sa para mai mari. Mai mult decat atat, tenul nu mai poate respira.
In primul rand, trebuie sa incepem cu demachierea ochilor. Indepartarea machiajului de pe ochi necesita mai mult timp intrucat indepartarea rimelului poate sa fie uneori dificila.
Dupa demachierea ochilor, curata mai departe intreaga fata.
Dupa demachierea propriu-zisa spalate pe fata cu apa calda si apoi usuca-te cu un prosop curat. Dupa aceea foloseste o lotiune tonica.
Dupa aplicarea lotiunii tonice, aplica o crema hidratanta de noapte.

Citeste si:  Machiaj de iarna (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.