Indepartare vergeturi

Vergeturile sunt unele dintre cele mai rele lucruri care ar putea sa i se intample pielii tale. Totusi, sunt foarme comune, si pot aparea oriunde. Singurul lucru pe care putem sa il facem este sa invatam ce sunt vergeturile de fapt si modalitati de a scapa de ele.
Vergeturile apar atunci cand corpul isi schimba forma foarte repede. Inseamna ca vergeturile apar atunci cand pierzi sau castigi foarte multe kilograme intr-un timp foarte scurt. Daca esti femeie, probabil ca stii ca majoritatea apar pe burta, solduri si sani. Daca sunt tratate corespunzatori, totusi, vergeturile pot disparea.
– Tratamentul timpuriu este cel mai de succes. De indata ce vezi ca au aparut, incepe sa le tratezi.
– Maseaza-le. Masajul face o treaba minunata in imbunatatirea texturii pielii tale.
– Bronzul natural ajuta la reducerea vizuala a vergeturilor. Inainte de a te bronza sau de a aplica un autobronzant este bine sa exfoliezi pielea.
– Tratamentul cu laser ajuta mult. Mai mult decat atat, este eficient impotriva tuturor tipurilor de vergeturi.
Microdebraziunea – folosind micro cristale pentru a-ti face pielea mai fina, ea indeparteaza celulele moarte si stimuleaza cresterea altora noi si sanatoase.
Procedurile chirurgicale- pielea afectata este indepartata chirurgical. Acesta este cel mai dauntor mod de a scapa de vergeturi si nu este recomandabil. Mai mult decat atat, ele costa si foarte mult.
Inainte de a folosi orice metoda, este important sa consultati un specialist.

Citeste si:  Importanta demachierii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.