Indreptare permanenta par

Indreptarea parului este in mare voga. Daca iti doresti si tu sa ai parul drept, poti sa intampini probleme de cost si timp. Anumite traamente te pot ajuta sa iti mentii parul drept cu bani relativ putini si cu mai putina atentie zilnic. Din nefericire, nici o solutie nu este permanenta pentru intreaga viata, dar poti folosi tratamente care sa dureze ceva mai mult timp.
Terapia cu complex de keratina este o inovatie recenta in indreptarea parului. Acest tratament este valabil decat in saloanele de coafura si poate costa intre 200-300 de euro.
Investirea in indreptarea parului poate duce la 3-5 ore petrecute la salonul de coafura, in functie de tipul de tratament aplicat. Totusi, angajamentul reduce drastic folosirea placii zilnice.
Exista si anumite sisteme, dar sunt scumpe, in functie de calitaeta fiecarui salon. Trebuie sa repeti tratamentele de cateva ori pe an pentru a-ti mentine parul drept. Nu ar trebui sa iti speli sau uzi parul timp de 72 ore dupa ce tratamentul de indreptare este finalizat. De asemenea, evita sa porti clame, elastice de par sau palarii, pozitionarea ochelarilor de soare pe cap, umiditatea si exercitiile fizice.

Citeste si:  Detoxifiere cu supa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.