Ingrijire zilnica a pielii

Pielea ta face parte din corpul tau, asa ca nu poti si nu trebuie sa uiti de ea. Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam modalitati de ingrjire a tenului in functie de fiecare tip in parte, pentru ca asa cum oamenii sunt diferiti, asa si tenul se comporta diferit.
Pielea uscata
Pentru piele uscata foloseste un demachiant bogat in loc de apa si sapun. Evita astingentii, pentru ca iti vor usca si mai tare pielea. In locul lor, foloseste creme.
O data pe saptamana spalati-va fata cu suc de fructe.
Piele uleioasa
Poate ca nu crezi, dar pielea uleioasa are de fapt cateva avantaje. Ca rezultat al lubricatiei in exces, ridurile nu se formeaza prematur si pielea nu este atat de multa afectata de soare si vant. Totusi, pielea uleioasa este un magnet pentru murdarie si prin urmare o curatare perioadica este absolut necesara. Daca pielea uleioasa nu este curatata cu regularitate, mizeria se va depune in pori si va face sa apara punctele negre.
Piele combinata
Daca ai un as uleios si frunte, dar obraji si barbie uscata, atunci trebuie sa tratezi fiecare parte a fetei in mod separat depinzand daca este fie uscata, fie uleioasa.
In toate cazurile folositi o solutie tonica potrivita tipului de ten pe care il aveti. Acest procedeu ar trebui efectuat imediat dupa demachiere sau curatarea tenului.
O piele frumoasa, un ten luminos, se intretine cu multa grija si atentie, insa, mai presus de toate, un ten luminos inseamna un ten curat.

Citeste si:  Sanatatea pielii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.