Ingrijirea corespunzatoare a ochilor

Ochii ocupa cel mai proeminent loc printre cele cinci organe senzitive ale corpului. Ochii mari si frumosi maresc frumusetea unei femei. Ochii sanatosi sunt legati in mod direct cu sanatatea generala. Pierderile de vitamina A si D fac vederea mai slabita.
Pupilele ar trebui sa fie rotate de 20 de ori in partea stanga si de 20 de ori in partea dreapta. Pleoapele ar trebui sa ramana inchise in timpul rotatiei. repeta acest proces de 10 ori. Uita-te in oglinda pentru 5 minute pentru a-ti intalni ochii cu reflectia din oglinda.
Sterge-ti ochii cu suc de mere, pentru ca sucul de mere este bogat in pectina care face ochii sa para mai stralucitori.
Cearcanele de sub ochi sunt comune, dar de obicei nu sunt permanente. Se datoreaza de multe ori schimbarile temporare din vasele de sange de sub ochi.
Cea mai importanta componenta pentru ochi buni si vedere este vitamina A. Fructele galbene si legumele sunt o sursa buna de vitamina A. Untul este de asemenea bogat in vitamina A.
Daca vrei sa scapi de inesteticele cearcane de sub ochi poti opta pentru tratamente cosmetice din comert, sau, poti opta pentru tratamente mai putin costisitoare, precum cele preparate in casa. Un bun remediu impotriva cearcanelor sunt cartofii cruzi. Taie in felii un cartof crud si pune-ti cate o felie pe fiecare ochi pentru cateva minute. Vei vedea ca rezultatele vor fi uimitoare si vei fi si tu multumita de ceea ce vei vedea.

Citeste si:  Nuante in machiaj care nu se vor demoda niciodata!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.