Jogging

Spui ca vrei sa slabesti si sa fii in forma, dar atunci cand vine vorba de a te apuca propriu-zis de treaba, incepi sa dai inapoi si eviti sa te duci la sala. Vrei sa fii in forma si sa iti tonifiezi muschii? Atunci apuca-te de jogging in aer liber.
Este extrem de placut sa experimentezi o deconectare de realitate si sa iti atingi si telurile tale. Nu te sfii sa alergi dimineata in parc si ia-o treptat.
Jogging-ul te poate ajuta sa arzi 700 de calorii pe ora. Iti vei creste bataile inimii, iti vei scadea tensiunea si vei scapa de stres. Toate acestea in timp ce iti tonifiezi si sculptezi corpul.
Motivul pentru care multi oameni se intimideaza de jogging este ca nu incep prin a se antrena corespunzator. Ei fac greseala sa alerge atat cat pot, in loc sa o ia gradat. Acesta metodolofie poate sa oboseasca muschii si sa iti lase sentimentul de frustrare si convingerea ca alergatorii sunt masochisti in cel mai pur sens.
In loc sa-ti sochezi corpul, ia-o usor pentru a fii in forma. Incepe cu distante mici de parcurs, distante pe care le maresti constant.

Citeste si:  Masti faciale cu fructe

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.