Leacuri din batrani pentru un par superb

Femeie cu par sanatos frumos

Frunze de urzica si untdelemn de masline

Cu ajutorul unui mixer, pasati o cana de frunze de urzici impreuna cu o lingura de untdelemn de masline. Dupa ce ati obtinut un fel de pasta, masati-va radacinile energic. Dupa incheierea acestui procedeu, spalati parul in mod normal. Acest procedeu se repeta doar o data pe luna si ajuta la revitalizarea si relaxarea scalpului.

Fixativ natural pentru par

Cel mai bun fixativ natural se pare ca ramane berea combinata cu apa in cantitati egale. Femeile de pe timpuri utilizau asa ceva inainte de a isi pune parul pe bigudiuri. Si suntem cu totii convinsi ca buclele bunicilor rezistau mult mai mult decat ale noastre. Plus ca parul arata mult mai bine si nu era atat de degradat de substantele pe care le contin produsele cosmetice din zilele noastre.
Cea de-a doua solutie consta in dizolvarea unei lingurite sau a unui cub de zahar intr-un pahar cu apa. Daca va ungeti parul cu un asemenea amestec, fiti convinse ca frizura dorita va va rezista mult mai mult timp. Si stati linistite ca nici nu va fi atat de lipicioasa ca atunci cand utilizati fixative puternice. Singurul inconvenient este ca nu cumva vreo albina sa fie atrasa de coafura voastra.

Citeste si:  Arome speciale pentru Valentine’s Day

Este adevarat ca si in comert gasim produse care au in componenta lor asemenea substante, insa de ce sa nu le luam direct de la sursa daca tot avem ocazia? Cosmeticele pe care le gasim pe piata nu se stie exact ce concentratie au, iar de foarte multe, prin diferitele procese prin care trec, isi pierd din proprietati. In plus, mai au si inconvenientul ca sunt destul de piperate ca pret.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.