Legume crude pentru combaterea ridurilor

Unul dinte cele mai bune suplimente anti-imbatranire sunt legumele crude. Acest lucru se intampla deoarece gatindu-le se indeparteaza nutrtientii de car eorganismul nostru are nevoie. Daca le consumam in varianta lor cruda, organismul nostru va dispune de mai multe vitamine si minerale. Iata cele mai importante legume si fructe care trebuiesc consumate crude pentru a reduce efectele imbatranirii asupra tenului nostru:
1. Legumele crude au proprietati antioxidante si sunt extrem de bune intrucat ele contraataca radicalii liberi care sunt responsabiliti pentru cauzarea imbatraniri.Legumele precum morcovii, si fructele precum portocalele, lamaile si grapefruitul ar trebui sa fie consumate in fiecare zi pentru a minimiza efectul imbatranirii.
2. Legumele crude contin nivelul ridicat de enzime care ne dau organismului vitaminele si mineralele de care avem nevoie. Orice deficiente in vitamine si minerale grabesc procesul de imbatranire.
3. Legumele crude sunt bogate in sulf si ajuta la mentinerea pielii, parului, unghiilor in conditii bune. Legumele precum asparagus, ceapa, broccoli, piper rosu, sunt extrem de bune.
4. Legumele crude vogate in vitaminele E, C, B si A, si Zinc imbunatatesc rezistenta corpului. Acest lucru se datoreaza faptulu ca sporesc imunitatea sistemului imunitar.
Legumele crude servesc ca suplimente anti-imbatranire pentru ca abunda in vitamine si minerale, care ajuta la pastrarea organismului sanatos si puternic. Ele pot elimina toxinele, care in timp aduc ridurile. Daca ai o dieta care este bogata in legume crude de mare, toxinele din corp vor fi reduse.

Citeste si:  Descopera frumusetea cu nuca de cocos

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.