Lentile de contact

Lentilele de contact sunt un nou trend, insa un trend care poate sa fie periculos daca nu stii cum sa le folosesti.
Decizia de a purta lentile de contact:

Te gandesti sa porti lentile de contact? Cu toate optiunile sanatoase si conveniente disponibile pe piata in ziua de astazi, aproape toata lumea poate purta lentile de contact. Anumite persoane sunt de parere ca purtarea lentilelor de contact este un lucru mai bun pentru stilul lor de viata, in timp ce altii le gasesc greu de purtat, preferand ochelarii in schimb, fiind un pic mai comozi. Daca esti interesata in a purta lentile de contact, primul pas este sa iti programezi un consult la medicul oftalmolog in care sa te examineze cu atentie pentru a vedea daca poti purta lentile.

Citeste si:  Avantajele epilarii cu pasta de zahar

Alegerea lentilelor de contact:

Exista doua categorii mari de lentile de contact:
– lentile de contact soft
– lentile de contact rigide permeabile
Lentilele de contact soft sunt extrem de subtiri si confortabile. Ele sunt facute in mare parte din apa, acesta fiind si motivul pentru care ele sunt soft.
Lentilele de contact rigide sunt facute din plastic dur care corecteaza majoritatea problemele de vedere. Ele sunt durabile.

Citeste si:  Beneficiile numararii caloriilor

Cumpararea lentilelor de contact:

De unde este cel mai bine sa cumperi lentile de contact? Poate ca iti va fi mai usor si mai sigur sa le comanzi de la medicul oftalmolog.

Curatarea lentilelor de contact:

Persoana care iti livreaza lentilele ar trebui sa iti explice cum sa cureti si sa dezinfectezi lentilele de contact. Trebuie sa fii constienta de faptul ca lentilele de contact daca nu sunt folosite o perioada lunga de timp pot cauza tulburari de vedere, durere in jurul ochilor. Adu-ti aminte ca lentilele de contact sunt in fond si la urma urmei niste aparate medicale.

Citeste si:  Comunicat de presa: Protectie solara 100% invizibila

Purtarea lentilelor de contact:

Purtarea lentilelor de contact ar putea sa fie si dificila si usoara. Multi oameni renunta la lentilele de contact, pentru ca le cauzeaza disconfort.
Exista metode pentru a elimina disconfortul si a te bucura de ele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.