Look de telenovela ( video)

In tutorialul de astazi va prezentam un machiaj mai deosebit. Probabil ca multe dintre voi v-ati uitat cel putin o data la telenovele si v-ati dorit sa aveti acel machiaj impecabil pe care il poarta actritele. Ei bine, in tutorialul de astazi, Sean Conklin, Lead Make-Up Artist, Make-Up Designory va invata cum sa realizati acest tip de machiaj.
In primul rand, se incepe prin aplicarea fondului de ten pentru acoperirea imperfectiunilor. Acesta se aplica cu o pensula speciala. Trebuie sa ne asiguram ca nu exista linii pe care pensula le-ar putea lasa sau crea.
Se va folosi pudra pentru fixarea machiajului, folosindu-se de asemenea o pensula. Se aplica pudra prin tapare, pentru a nu indeparta machiajul.
Se trece la conturarea sprancenelor folosindu-se o pensula speciala si accentuarea lor cu precizie.
Se aplica pe arcada o culoare deschisa pentru iluminare. Nu se foloseste mult fard, dar acesta se aplica in miscari circulare.
Se aplica fardul de pleoape in culoarea piersicii.
Se aplica un fard de pleoape de culoare maro pentru evidentierea ochilor si arcadei.
Se aplica tusul de ochi sau creionul, folosindu-se o pensula speciala, subtire. Se contureaza atat pleoapa superioara, cat si cea inferioara.
Pentru definirea ochilor se aplica creionul negru pentru conturarea mai buna a ochilor. Se aplica creionul negru in interior.
Se aplica rimelul, folosindu-se un servetel pentru acoperirea fardului.
Se foloseste un bronzer folosindu-se o pensula speciala.
Se aplica gloss-ul, folosindu-se o pensula speciala.

Citeste si:  Un look perfect (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.