Machiaj mineral

Ai observat ca machiajul mineral este o afacere extrem de buna si nu ti-ai dat seama de ce? Totul consta in ingredientele pe care le contine, dar majoritatea dintre noi nu stiu nici macar ce anume contin fardurile.
Majoritatea fondurilor de ten minerale contin talc, nu contin ulei, ceea ce este foarte bine pentru tipurile de ten cu probleme sau senzitive.
Fondurile de ten disponibile sunt facute din pigmenti care par naturali, multe oferind un spf scazut pentru o mai bune acoperire si protectie.
Daca nu esti sigura pentru ce anume sa optezi, tipul tau de piele va determina ceea ce este mai bine pentru tine.
Pudra este cea mai buna pentru pielea uleioasa, asigurand un sentiment fresh si pastrand stralucirea mai mult timp. Este de asemenea importanta pentru o finisare mata.
Pielea uscata va avea nevoie de mai multa crema, asa ca o baza lichida te va ajuta sa iti definitivezi lookul.
Cel mai bun mod de a folosi pudra este sa o intorci cu susul in jos, de cateva ori. Ai grija pentru ca nu este necesar sa folosesti prea multa. Este mai bine sa folosesti o pensula pentru pudra. Nu ai nevoie de foarte mult pentru un rezultat fantastic.
Asigura-te ca alegi culoarea care este potrivita culorii tenului tau, pentru a nu se observa diferenta dintre fondul de ten sau pudra si tenul tau. In caz contrar, se va crea efectul de masca, care este atat de inestetic si de nedorit.

Citeste si:  Infrumusetarea unei femei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.