Machiaj pentru nunta

In cea mai frumoasa zi din viata ta trebuie sa fii radianta. Pas cu pas, iti vom dezvalui tainele unui machiaj stralucitor si rezistent.
1. Baza translucida
Pentru ca te pregatesti de o zi in care vei fi in centrul atentiei mai mult de 12 ore, vei avea nevoie de o baza pe cat de diafana, pe atat de rezistenta. Asadar, alege un fond de ten care sa-ti garanteze o acoperire perfecta, fara sa incarce, dar care sa reziste la „grelele incercari” prin care trece o mireasa: caldura, transpiratie, blituri…Culoarea aleasa? Cat mai naturala.
2. Fara defecte
Oboseala si tensiunea momentului se reflecta pe chipul tau? Nici o grija: cu ajutorul unui corector de calitate, urmele vor disparea ca prin minune. Atentie mare insa la modul in care il vei aplica: este extrem de important sa intinzi bine corectorul, pentru a nu accentua si mai tare micile imperfectiuni. Fixeaza totul cu un strat de pudra sidefata.
3. Delicatete
O mireasa trebuie sa fie diafana. Iar machiajul ei trebuie neaparat sa se potriveasca perfect cu stilul rochiei. Ai ales o rochie clasica? Atunci, make-up-ul ochilor trebuie sa fie delicat, dar, in acelasi timp sa puna si privirea in valoare si sa se evidentieze bine in fotografiile pe care le vei privi cu nostalgie peste timp. Noi iti propunem o combinatie de culori suava, de auriu sidefat pe pleoapa mobila si de roz pal pe zona superioara si pe pleoapa inferioara. Un truc util? Amestecul nuantelor trebuie sa se faca treptat, asemeni unui degrade…
4. Profunzime
Si pentru ca privirea ta sa aiba profunzime, mascara este obligatorie. Insa nu orice fel de mascara, ci una neagra, waterproof (asta ca sa nu te trezesti cu urme nedorite din cauza lacrimilor de emotie) si cu efect de alungire a genelor. Aplic-o in doua straturi, fara a neglija genele inferioare.
5. Senzualitate
Daca ai ales un machiaj al ochilor in culori diafane, de ce nu ai alege si un ruj din aceeasi gama? Evident, rujul ales trebuie sa fie rezistent la transfer si, pentru a da mai mult volum buzelor tale, nu ezita ca, dupa aplicare, sa le dai si cu un strat de gloss transparent. Si, nu uita: atat rujul, cat si glossul trebuie sa-si faca loc in gentuta ta, pentru micile retusuri care vor fi inerente.

Citeste si:  Hidratarea picioarelor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.