Machiaj profesional pentru ochi

Personifica-ti ochii in functie de machiaj.
Inainte de toate, aplica baza de machiaj si nu uita de anticearcan. Daca acestea nu sunt bine acoperite, culorile fardului le vor evidential mai mult.
Vorbim despre umbrele create de 4 culori: culoare deschisa mata (roz – pal ori portocaliu) , culoare deschisa-pudra (crem – satin), metali (gri) si metalic intens. Aceste umbre conturate de cele 4 culori combinate in functie de culoarea ochilor tai, combina originalitatea cu „calitatea” privirii tale. Foloseste o singura culoare pentru un look natural si doua pentru contrast. Pentru un contrast cu efect mai sofisticat foloseste trei sau patru culori. Pentru un machiaj de zi recomand sa folosesti cele 4 culori si nuante exemplificate mai sus. Si astfel, aplica baza cu acea culoare mata , apoi nuanteaza cu cea de-a doua culoare. Pentru intensificare aplica pe zona centrala si pana la finele pleoapelor gri metal, iar in final adauga putin roz-crem exact in centrul pleoapei , iti accentueaza misterul privirii.
Daca vrei sa accentuezi si mai mult privirea, poti folosi un contur de ochi aplicat pe baza genelor. La finele machiajului nu uita de mascara. Acesta este unul din produsele esentiale si nu trebuie sa lipseasca. Succes!

Citeste si:  Alegerea antrenorului de fitness

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.