Machiaje de primavara

Primavara se apropie cu pasi vertiginosi si consideram ca trebuie sa o intampini asa cum se cuvine, si anume cu un machiaj impecabil si, bineinteles, cu zambetul pe buze. Asa ca, noi iti aratam cam ce fel de machiaj se poarta primavara aceasta.
Daca esti blonda si ai un ten deschis la culoare, atunci ceea ce trebuie sa faci este sa estompezi micile imperfectiuni ale tenului si sa iti pui ochii cat mai mult in evidenta. Fardul de pleoape albastru cu tente usor metalice este recomandarea pe care o dau specialistii in make-up pentru primavara aceasta. Aplica putin blush rosu in obraji, un pic de creion de buze de culoare cat mai naturala si putin gloss, care te vor ajuta sa completezi machiajul.
Pe de alta parte, brunetelor le recomandam sa abordeze genul de make-up pasional, tipic femeilor mediteraneene. Altfel spus, un ten cat mai natural si un machiaj al ochilor in tonuri neutre, cum ar fi maroul sau bronzul aramiu. De aceasta data, accentul se pune pe sprancene, pe care va trebui sa le conturezi cu un creion special si sa le periezi pentru a fi perfect ordonate. Insa nici genele nu trebuie sa fie neglijate: un strat de mascara, atat pe cele superioare, cat si pe cele inferioare, vor da mai multa profunzime privirii.
Daca esti o romantica incurabila, atunci machiajul retro este cel mai potrivit pentru tine. Elementele cheie ale acestui machiaj sunt eye-liner-ul, aplicat delicat, la baza genelor, pe pleoapa superioara, dar si rujul care ar trebui sa fie ceva mai aprins. Indrazneste si foloseste o nuanta de corail. Insa nu uita ca aceeasi culoare va trebui sa se regaseasca si in nuanta de blush pe care o vei aplica pe obraji. La final, nu uita de mascara si nici de sprancene care, si de aceasta data, trebuie puse in evidenta.

Citeste si:  Metode de albit dintii si riscurile lor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.