Machiajul de seara

Machiajul de seara ofera in acest sezon multa libertate, prin lejeritatea liniilor si prin varietatea texturilor. Practic, seara pot fi folosite orice tip de texturi, de la cele clasice pana la glitter, eye creme, aplicatii, gene false sau strass-uri; selectia acestor accesorii se realizeaza in functie de ocazie.
Una din regulile nescrise ale machiajului se axeaza pe ideea alterantelor accentelor: daca se foloseste mult fard inchis pe pleoape, atunci restul machiajului va fi mai lejer, si invers (daca se foloseste ruj rosu, atunci machiajul ochilor va fi natural). In acest sezon aceasta „regula” poate fi omisa si se vor farda si buzele si ochii foarte puternic; nu va fi prea mult, va fi foarte modern.
Orice machiaj de seara incepe cu aplicarea unei baze de machiaj ferma, alcatuita din fond de ten, anticearcan si pudra, cu o putere mare de acoperire… Nu insa si in acest sezon, in care se poate opta pentru un fond de ten fluid, suplu, cu putere medie de acoperie. Pudra se va folosi foarte putin, cu o pensula „evantai”, pentru a lasa lumina sa reliefeze doar ce dorim.

Citeste si:  O piele sanatoasa pentru o femeie frumoasa!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.