Machiajul verii

Vara se folosesc farduri cu texturi mai suple, mai lejere. De asemenea, tonurile sidefii, irizate si luminoase sunt foarte potrivite. Dar, indiferent de machiajul aplicat, mai intai trebuie sa iti pregatesti cum trebuie tenul.
Tenta naturala. Inainte de a aplica crema de baza, relaxeaza-ti fata prin vaporizare cu apa termala, apoi curat-o usor cu un disc demachiant. Maseaza-ti, timp de 3 minute tenul prin ciupituri delicate, de jos in sus, pentru activarea microcirculatiei. Alege apoi un fond de ten, ton sur ton. Mai poti opta pentru o nuanta mai deschisa sau mai inchisa, dar, in ambele cazuri, nu mai mult de un ton. Altfel risti sa ai o fata de clovn. Daca nu esti inca bronzata, alege tente de roz, caisa sau piersica. Daca esti deja bronzata, opteaza pentru tonuri aurii de la oranj la aramiu. In cazul in care ai cearcane, nu ezita sa folosesti un anticearcan care sa aiba o tenta mai deschisa decat tenul tau. Aplica-l, fie cu pensula, fie cu varful degetelor. Pentru a intinde bine tapoteaza usor cu degetele. Pentru uniformizare si fixare, aplica o boare de pudra cu ajutorul unui pamatuf sau o pensula groasa. Pentru machiaj foloseste cu incredere produsele 3 in 1. Adica te machiezi cu acelasi produs si pe pleoape si pe obraji si pe buze, daca vrei un machiaj discret. Pentru ocaziile mai speciale foloseste culorile verii. Ca regula, aplica mai intai fardurile mai deschise in coltul intern al pleoapei mobile pe cele mai deschise in coltul extern. Mai poti folosi creioanele de pleoape care aduc o nota sofisticata machiajului. Nu uita sa utilizezi si mascara pentru conturarea genelor. In functie de ceea ce doresti: volum, gene curbate, separate, lungi, etc. Daca vrei sa fii mai excentrica, poti incerca si mascara colorata.
Buze senzuale si stralucitoare
Indiferent de moda, buzele stralucitoare si cu aspect umed vor fi mereu in atentia celor din jur. Noile texturi ale rujurilor au calitatea de a atrage lumina si face ca buzele tale sa para mai groase. Daca efectul nu ti se pare suficient, le poti contura cu un creion bej-roze. Dupa contur le mai poti farda cu un ruj roz natural, aplicat cu ajutorul unei pensule. La sfarsit, aplica putin gloss in centrul buzei superioare. Efect de volum garantat.

Citeste si:  Machiaj de zi elegant (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.