Mai tanara cu 10 ani

In doi timpi si trei miscari se pot sterge micile noastre imperfectiuni redandu-i tenului tonusul si stralucirea. Iata cateva dintre secretele tineretii vesnice.

De ce sa arati la 40 de ani ca la 50? De ce nu invers? Chiar daca bagheta magica nu s-a inventat inca, putem fenta varsta prin mici trucuri, bune obiceiuri si ultimele cuceriri ale medicinii estetice.
Atac la riduri
Produsele minune care pacalesc oboseala, tehnici de lunga durata care acopera urmele lasate de timp si cremele care promit o piele noua sunt micile trucuri la care poti apela atunci cand anii trec. Cremele cele mai eficiente sunt cele pe baza de colagen, elastina si acid hialuronic. Aceste ingrediente sunt unele proprii pielii, ce asigura tineretea pielii, iar cremele nu fac altceva decat sa aduca o infuzie acolo unde productia naturala scade. Ridurile sunt tratate din interior, reteaua de fibre refacuta, iar tenul nostru mult mai tanar.
Pariem pe baile de abur
Baile de abur ajuta la indepartarea impuritatilor celulelor moarte si a sebumului intarit. Iar caldura stimuleaza circulatia la suprafata tenului, aducandu-i mai multa prospetime si fermitate.

Citeste si:  Cele mai sexi coafuri din toate timpurile II

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.