Manichiura japoneza

Saloanele cosmetice au adus in Romania un alt trend in materie de frumusete, de manichiura. Acest nou trend se numeste manichiura japoneza. Dar ce este de fapt manichiura japoneza, si cat de diferita este de cea clasica sau de cea French? Iata cateva detalii despre manichiura japoneza si la ce anume ar trebui sa te astepti.
Manichiura japoneza incepe cu o pilire a unghiilor naturale, folosindu-se o pila non-abraziva, cu miere, urmata de aplicarea uleiului de cuticule. Unghiile sunt curatate, astfel cat cele artificiale sa poata fi aplicate. Se exfoliaza pielea si unghiile, pentru a le face cat mai fine cu putinta. Aceasta sedinta de manichiura se termina cu un masaj relaxant care poate include infuzii de iasomie, levantica si alte esente florale pentru a inmuia mainile si a elibera tensiunea musculara.
Componenta principala a manichiurii japoneze este modelul aplicat pe unghii. Unghiile artificiale sunt aplicate pe unghiile naturale folosind un gel acrilic sau tehnici de sculptare. Dupa ce acestea se intaresc, se incepe aplicarea unui design unic, adaugand caligrafie japoneza, de exemplu, pentru a crea o piesa de arta frumoasa.
In ceea ce priveste modelele exista o multitudine de varietati din care poti alege pentru manichiura japoneza. Artistii antrenati pentru a executa acest tip de manichiura participa in concursurii nationale si chiar internationae. Unul din ultimele trenduri recente poate include extensiile de unghii si diferite straturi de culori si bijuterii aplicate pe unghii pentru a crea o adevarata opera de arta.
Daca decizi sa nu iti aplici nimic pe unghii, poti sa ceri pur si simplu o manichiura standard. Ceea ce diferentiaza acest tip de manichiura fata de celelalte este faptul ca aceasta creaza un aspect mai feminin.
Atunci cand apelezi la ajutorul unui profesionist pentru a-ti executa o manichiura japoneza, asigura-te ca acea persoana este cu adevarat profesionista, si ca nu da gres, altfel risti sa fii dezamagita de rezultatul obtinut in final.

Citeste si:  Machiaj de seara pentru blonde, brunete si roscate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.