Masaj facial

Asa cum dieta si exercitiile regulate sunt importante pentru a-ti mentine greutatea ideala, masajul facial este o metoda eficienta pentru a tine sub control ridurile si pentru a pastra fermitatea tenului. Iata ce trebuie sa faci…
Ca orice alta forma de masaj, si cel facial este menit sa-ti imbunatateasca circulatia.
Gimnastica de tonifiere pentru fata
Cremele care au dispozitive speciale de aplicare au o eficacitate redutabila contra ridurilor, pe care le „haituiesc” cu o precizie chirurgicala. Nu doar dozeaza cantitatea necesara de crema, ci, efectueaza, in acelasi timp, un masaj usor. Vei simti cum pielea ta se relaxeaza intr-o clipita, doar printr-un simplu gest, ultradelicat si foarte eficient.
Masaj manual
Adeptele masajului traditional trebuie sa stea linistite: aceasta ramane metoda cea mai buna pentru a elimina semnele imbatranirii. Cheia succesului: gesturi corect efectuate si creme sau seruri concentrate. Acestea din urma sunt foarte lejere si patrund in piele extrem de repede. Dar marele lor avantaj consta in faptul ca au o concentratie mai ridicata de substante active, care actioneaza asupra ridurilor. Afla care sunt cele 3 tipuri de exercitii pe care trebuie sa le efectuezi zilnic, pentru a te bucura de rezultate spectaculoase.

Citeste si:  Dieta de slabire alkalina

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.