Masaje pentru frumusete

Un masaj frumos care elibereaza gatul, umerii si muschii spatelui de tensiune, este minunat pentru noi si este un tratament minune. Nu este nimic mai bun pentru tine decat sa te relaxezi, pentru ca sangele sa circule corespunzator.
Un masaj este un tratament superficial al corpului care implica miscarea degetelor pe zonele afectate. Acest masaj ajuta la eliberarea de stres, muschi si spasme. Deseori un masaj bun poate relaxa organismul si poate reduce si anxietatea.
Anumite tehnici de baza includ tehnicile miscarile degetelor pentru stimulare fizica.
Exista anumite terapii de masaj destinate anumitor zone ale corpului. Acele tipuri de masaj urmaresc tehnici particulare.
Stimularea sistemului limfatic este posibila prin urmarirea unor proceduri de masaj.
Alegerea uleiurilor de masaj este foarte esentiala pentru masaj. Fiecare aroma de masaj este dedicata unui anumit tip de machiaj in parte.
Exista multe tipuri de masaje, cunoscute bine in intreaga lume. Printre acestea se numara si cele pe care vi le prezentam mai jos.
Tipuri de masaje din est:
– Shiatsu – acesta este un masaj japonez acolo unde degetele creaza presiune urmand un ritm pe meridianele acupuncturii.
– Acupresiunea – este un masaj traditional chinez
– Polarity – aceasta terapie este o combinatie intre masarea corpului si exercitiile Yoga.
Tipuri de masaje din vest:
– Suedez – consta in cinci tipuri diferite de masaj si variatii ale acestora.
– Terapia neuromusculara – aceasta echilibreaza sistemul nervos al organismului
– Eliberarea miofaciala – elibereaza tensiunea din tesuturile organismului.
Exista multe tehnici de masaj in afara de cele mentionate mai sus. Exista de asemenea si masaje speciale pentru anumite zone, dar si masaje cu diferite uleiuri aromatice, creme sau lotiuni. Se poate combina de asemenea masajul cu acupunctura, eliberandu-se organismul de stres, de anxietate si redandu-i vitalitatea de care are nevoie.
Prin urmare, va recomandam orice tip de masaj pentru a va simti mai bine si a fi mai frumoase.

Citeste si:  Par stralucitor toata vara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.