Masarea gatului

Please select a featured image for your post

Masarea gatului acasa se poate face cu usurinta cu ulei de cocos sau ulei de masline. Acest masaj este extrem de benefic intrucat ne scapa de tot stresul acumulat in jurul gatului si ne ajuta sa ne relaxam si sa ne simtim mai bine.
Cu ajutorul acestui masaj se elimina tensiunea si stresul. Este de asemenea important sa ne pastram pielea bine tonifiata, pentru ca odata cu inaintarea in varsta se reduce elasticitatea pielii si se formeaza cute. Aceste cute formeaza ulterior riduri. Prin urmare, odata cu reducerea stresului, masarea gatului este vitala pentru a ramane tanara.
Dupa ce ai aflat meritele si scopul acestui tip de masaj, vine urmatoarea intrebare. Cum se face de fapt masajul gatului?
Ei bine, acest masaj poate sa fie facut in cativa pasi simpli. Inainte sa te apuci de un astfel de masaj trage de cateva ori aer in piept pentru ca obtinerea beneficiilor maxime sa fie atinsa. Foloseste ulei de cocos sau ulei de masline pentru masaj. Terapeutii recomanda amesteca de uleiuri esentiale cu ulei de cocos, intrucat se relaxeaza gatul si se si tonifiaza pielea.
1. Stai confortabil
Primul pas al acestui tip de machiaj este sa stai confortabil pe scaun. Acesta este un masaj pe care il executi singura, prin urmare daca stai intinsa nu il vei mai putea realiza.
2. Misca capul si fa rotatii
Tine-ti capul intre palmele ambelor maini. Apoi misca capul dintr-o parte in alta. Fa-o usor fara sa pui presiune. Fa acest lucru timp de doua-trei minute.
3. Maseaza-ti gatul
Odihneste-ti capul pe spatarul scaunului. Stai intr-o pozitie confortabila. Ia putin ulei pe degete si aplica-l pe gat. Acum poti incepe sa misti degetele de sus in jur. Toate miscarile trebuie sa fie delicate.
In mod ideal ar fi bine ca acest pas sa dureze intre 5 si 6 minute, acesta fiind cel mai important pe masura ce tonifiaza pielea gatului. In timp ce iti masezi pielea aceasta este protejata de ulei, care ii va reda elasticitatea.
Prin urmare, un astfel de masaj ne ofera multe beneficii, si nu dureaza mult.

Citeste si:  Aplicarea si indepartarea lentilelor de contact

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.