Mentine-ti silueta fara a te simti infometata

Secretul pentru a-ti mentine silueta fara a te simti infometata este sa mananci mai mult si sa cantaresti mai putin. Probabil ca suna exact opusul la ceea ce stiai, dar inseamna sa consumi alimente cu un continut mare de apa sau fibre, precum fructe si legume. Acestea contin putine calorii si odata ce le mananci nu mai simti nevoia sa mai consumi mai multe calorii decat ar trebui. Fructele si legumele contin o cantitate mare de fibre si apa.

Citeste si:  Regimul Dukan: o varianta a celui hiper-proteic

Sunt exemple de alimente cu o densitate scazuta de energie, ceea ce inseamna ca nu contin multe calorii. Alimentele cu o densitate ridicata contin foarte multe calorii ; este vorba de biscuiti, carne, produse lactate, pentru ca din acestea vei sfarsi prin a manca si mai mult.

Daca ai micsora cantitatea de calorii zilnice de la 2000 la 1500, scazand portia la fiecare masa, sunt sanse sa te simti infometata chiar inainte de urmatoarea masa. Cea mai buna metoda pentru a rezolva aceasta problema este sa adaugi la mesele tale alimente cu o densitate scazuta de energie. Astfel te vei bucura de o masa cu un continut scazut de calorii iar volumul ridicat va indemna receptorul stomacului sa comunice creierului ca esti satula. Rezultatul final este ca te vei simti bine in propria piele fara a te simti vinovata ca mananci prea mult.

Citeste si:  Noile parfumuri pentru toamna 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.