Mezoterapie

Mesoterapia este o tehnica non-invaziva care foloseste injectii pentru reintinerirea pielii si reducerea grasimilor si celulitei. Ajuta la prevenirea muschilor lasati ai bratelor stopand dezvoltarea celulelor de grasime adipoase.
Doctorul Michel Pistor a inventat mezoterapia ca o terapie intradermala intre anii 1948 – 1952. A fost etichetata pentru prima data ca mezoterapie de catre presa franceza in anul 1958, si Academia Franceza a Medicinei au stabilit ca este o medicina de specialitate in anul 1987.
Procedura implica consumul de agenti homeopatici precum extractele naturale si vitaminele precum si medicamentatiile farmaceutice de pe piata, pentru a reduce formarea de celule de grasime si imbunatatirea tonusului pielii.
Mezoterapia este o metoda pentru reducerea celulitei.
Mezoterapia la brate poate ajuta la prevenirea formarii celulitei, tratarea pielii lasate de la brate, reintinerirea pielii si promovarea slabirii.
Avantaje:
In contrastul medicamentelor orale care sunt distribuite in intreg organismul, mezoterapia poate ajunge direct la celulita de la brate. Se necesita doar o doza mica de medicament pentru a fi injectata direct in zona afectata.
Semne de avertizare:
Invinetirea, umflarea si mancarimea pot fi comune dupa tratament. Pacientii pot simti o arsura usoara, un efect negativ temporar, precum componentele injectate care incep sa se dizolve grasime la zona tratata.

Citeste si:  Cresterea parului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.