Mituri despre slabit

Sa slabesti fara prea mult efort si fara sa-ti afectezi starea de sanatate este un lucru mare. In general, femeile au momente si perioade cand isi doresc atat de mult sa slabeasca incat ar face orice pentru a mai scapa de cateva kilograme.
Ei bine, inainte de a te pune la regim, trebuie sa stii ca daca nu te tii cu adevarat de el, daca nu faci sport si daca nu esti atenta la alimentele pe care le consumi dupa regim, nu vei face decat sa recuperezi kilogramele pierdute, intr-o masura aproape dubla.
Toata lumea stie ca apa ajuta la slabit. Este perfect adevarat, insa nu confunda apa cu sucul natural sau bauturile carbogazoase. Nici macar din cand nu ai voie sa incalci regula regimului. Este adevarat ca apa da senzatia de satietate si nu vei mai simti nevoia sa mananci asa des, insa daca bei apa in timpul mesei nu vei face nicio treaba.
Mancatul dupa ora 18:00 este cu desavarsire interzis. Nici macar o gustarica nu ai voie sau un fruct. Seara, tentatia de a consuma alimente mici sau care credem noi ca nu ne vor afecta este mai mare si exista riscul mai mare de a favoriza depunerea grasimii in locurile nedorite. Surplusul de greutate de care ne ferim vine tocmai din micile placeri: chips-uri, inghetata si alte prostioare.
Degeaba ai tinut un regim bine delimitat, daca nu l-ai combinat cu putina miscare. Sportul ajuta foarte mult organismul in lupta cu kilogramele, asa ca ar fi recomandat sa faci miscare in fiecare zi, atat in timpul regimului, dar mai ales dupa ce ai intrerupt regimul.
In perioada imediat urmatoare regimului, riscul depunerii altor kilograme este mai mare si nu vei face decat sa dai cu piciorul lunilor de munca si efortului depus.
Se spune ca nu slabesti daca nu te inzestrezi si cu putina vointa sau incredere in tine. Ei bine, asa este. Daca tu nu crezi in efortul depus si in sansele tale de a scapa de kilogramele nedorite, nu ai nici o sansa sa dai jos sau macar sa observi micile schimbari care apar in timpul regimului.

Citeste si:  Programul de slabire al Mirandei Kerr

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.