Nuante de oja pentru primavara

Primavara ofera un plus de culoare dupa zilele inchise ale iernii. Promite speranta, bucurie, culori aprinse si noi inceputuri, asa ca este normal ca nuantele ojelor din acest sezon sa reflecte optimismul acestei perioade a anului. Mai putin dramatice decat nuantele predominante ale iernii, cele mai hot culori ale primaverii difera de la nude, pastelate la stralucire pentru a primi vara.
Dupa ce culorile dramatice au fost favorizate toamna si iarna trecuta, o intoarcere la manichiura curata si nude sau soft pink este intotdeauna o schimbare bine-venita si un semnal de tranzitie catre un nou sezon.
Primavara este momentul care se incarca de nuante mute si de tonuri aprinse. Portocaliul, verdele, violetul si rozul, toate acestea sunt culori populare care pot fi purtate in versiuni care complimenteaza toate nuantele tenului.
Sfarsitul primaverii aduce culori aprinse si alegeri care sa primeasca caldura verii. Culorile de oja aprinse incluzand portocaliul si rozul sunt alegeri foarte bune pentru lunile de primavara. Culorile fluorescente sunt bine-venite dupa culorile inchise ale sezoanelor anterioare. Nuantele care ne iau ochii intra in scena si exprima sentimentele de bucurie pe care acest sezon le transmite.
Profita de primavara, intrucat acesta este anotimpul in care toate plantele si vietatile prind viata. Si noi, la randul nostru, parem ca primavara prindem viata in toate sensurile. Dupa lungile luni de iarna in care tot ce ne doream era sa stam in casa, la caldurica, acum tot ce ne dorim este sa iesim afara, la soare si sa ne etalam cele mai frumoase tinute, machiajul, manichiura si pedichiura. In acest sezon, ne punem in evidenta manichiura folosind culori vii, aprinse, culori care sa ne duca cu gandul la vara, de ce nu. Nu uita insa ca mai presus de orice conteaza ca manichiura noastra sa fie ingrijita, pentru ca numai o manichiura ingrijita arata bine si este frumoasa.

Citeste si:  Recomandari cosmetice pentru Valentine’s Day

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.