Obtinere bronz

Chiar daca soarele poate face rau si poate imbatrani pielea, cauzand de altfel cancer de piele, multe persoane considera ca bronzul este un semn de sanatate si frumusete. In timp ce te poti bronza in still vechi stand la soare, exista si alte optiuni care ii pot da pielii tale o anumita stralucire naturala pe care o poti obtine de la expunerea la soare.
Bronz fara soare
Acesta este posibil datorita lotiunilor, spray-urilor si spumelor. Poti sa le aplici pe piele acasa si in timpul tau liber. Exista anumite branduri si nuante din care poti alege. Unele sunt pentru pielea deschisa, altele pentru pielea inchisa. Multe autobronzante includ si o stralucire naturala. Altele te bronzeaza treptat, necesitandu-se doua sau trei zile. Acestea sunt usor de folosit, dar rezultatul poate fi dezastruos daca nu sunt aplicate in mod corespunzator.
O alta modalitate de a te bronza fara soare este bronzul la salon. Foarte multe persoane apeleaza la acest tip de bronz, cu toate ca este mai daunator chiar decat poate fi soarele.

Citeste si:  Dieta Indicelui Glicemic – exemplu de regim pentru o saptamana

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.