Ochi mai luminosi

Atunci cand esti obosita sau bolnava, ochii tai sunt primii care arata acest lucru. Dar nu esti obligata sa traiesti cu acesti ochi care arata obositi. Foloseste anumite trucuri pentru a-ti lumina ochii si a-ti oferi un look odihnit.
– Scapa in primul rand de cearcane. Tine un castravete in frigider pentru a-l folosi in zilele in care ochii tai sunt umflati. Taie doua feliute de castravete si pozitioneaza-le pe ochi timp de 10 minute. In acest mod, ochii tai nu vor mai fi umflati.
– O alta modalitate foarte buna in care poti scapa de cearcane este prin aplicarea unor feliute de cartofi pe ochi. Se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute, dupa care se spala ochii.
– Este recomandata aplicarea compreselor cu apa rece pe ochi sau spalarea fetei cu apa rece, pentru a lumina ochii si a-i fce sa para mai sralucitori.
– Acopera cearcanele cu un anti-cearcan. Multi oameni au cearcane, si concealer-ul este singura modalitate prin care pot scapa de ele. Aplica anti-cearcan pe zonele de sub ochi dupa ce aplici fondul de ten. Stabileste concealer-ul cu o pudra.
– Curbeaza-ti genele. Genele curbate deschid ochii imediat, ii lumineaza instantaneu. Curbeaza-le inainte sa aplici rimel. Fii delicata, pentru ca genele tale sunt foarte delicate si se pot rupe cu usurinta.
– Foloseste creion contur pentru ochi alb. Aplica acest creion in coltul interior al ochiului pentru a lumina ochii si a-i face sa para mai treji, mai deschisi, mai luminosi. Daca simti ca acest creion este mult prea notabil, foloseste un eyeliner crem sau argintiu.
– Aplica un strat de rimel. Si rimelul deschide ochii dandu-le genelor culoare si volum. Rimelul negru asigura un look mai dramatic, spre deosebire de cel maro. Aminteste-ti, totusi, ca unul dintre cele mai bune moduri prin care poti sa combati aspectul acela obosit al ochilor este prin a dormi suficient de mult. Somnul este de asemenea bun si pentru sanatate si pentru silueta.

Citeste si:  Recomandari pentru o piele sensibila

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.