Ochi stralucitori

Ochii sunt oglinda sufletului nostru. Acestia trebuie sa fie frumosi, expresivi, dar si sanatosi in acelasi timp.
– O dieta bogata in vitamina A face ca ochii sa straluceasca. Alimentele bogate in vitamina A sunt papaya, pestele, laptele, ouale, etc.
– Spalarea frecventa a ochilor cu apa rece ajuta de asemenea.
– Pentru tratarea cearcanelor si cercurilor negre din jurul ochilor, feliutele de castravete aplicate pe ochi este cel mai bun remediu.
– Masarea ochilor cu un ulei natural anti-riduri este recomandata chiar si de medici.
– Inmuierea unui disc de bumbac inmuiat in lapte cald si acoperirea ochilor cu el timp de 15 minute este foarte benefic. Acest lucru va preveni formarea ridurilor din jurul ochilor.
– Totusi, cel mai bun mod pentru a indeparta cearcanele este sa dormi mult si bine noaptea, in fiecare noapte. Acest lucru iti poate lumina ochii. Alte cauze probabile ale cearcanelor poate fi sinuzita sau orice alta boala a ochilor.
– Pentru ” vindecarea” ochilor obositi, inmoaie doua discuri de bumbac in lapte rece si pozitioneaza pe ochii inchisi pentru aproximativ 10 minute si incearca sa te relaxezi.
– Pentru o relaxare completa inchide ochii si incearca sa te gandesti la lucruri placute.
– Consuma alimente bogate in vitamina A, C si E si acestea se comporta ca antioxidanti care ajuta la obtinerea unei pieli sanatoase si fara defecte.
– Cartofii cruzi lumineaza ochii si ne scapa de cearcane. Pentru a lumina ochii tot ce trebuie sa faci este sa tai un cartof crud in feliute si aplica-le pe ochi. Dupa ce astepti timp de 15-20 de minute trebuie sa te speli pe fata, sa te stergi si sa aplici o crema de ochi.
– Evita sa stai foarte aproape de televizor si incearca sa pastrezi o distanta de 20 cm atunci cand citesti.
– Daca porti lentile de contact, ai mare grija la modul in care le aplici, la modul in care le ingrijesti si le pastrezi.
– Evita sa folosesti rimel sau fard de pleoape care sunt mai vechi de 1 an.
– Evita sa folosesti pensule pentru aplicarea fardului, care au fost tinute in praf sau in conditii mai putin igienice.

Citeste si:  Demna de imitat: Pink

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.