Operatii de slabire

Cauti sa slabesti? Daca da, probabil ca ai incercat deja nenumarate moduri in care sa iti atingi acest obiectiv. De exemplu, poti sa alegi sa slabesti pe cale naturala, cu ajutorul exercitiilor si alimentatiei sanatoase. Poti de asemenea sa slabesti cu ajutorul produselor create special pentru aceast lucru, precum pastilele de slabit. O alta optiune ar trebui sa apelezi la interventiile chirurgicale pentru a slabi. Desi toate celelealte metode sunt mai cunoscute si folosite de toata lumea, si interventiile chirurgicale castiga popularitate rapid.
Daca esti interesata de o astfel de operatie, trebuie sa stii ca nu esti singura. Asa cum am mentionat anterior, acest tip de interventii cresc in popularitate intr-un mod rapid. Daca nu ai luat pana acum in considerare aceasta varianta, poate ca te intrebi ce presupune ea de fapt. Exista o multitudine de proceduri chirurgicale menite sa te scape de kilogramele in plus. Aceste proceduri includ introducerea unui balon sau micsorarea stomacului.
Aceste interventii chirurgicale prezinta si ele, asa cum era de asteptat, anumite riscuri, anumite avantaje, dar si anumite dezavantaje.
Principalul avantaj este bineinteles, slabirea. Aceasta se intampla intre 19 si 24 de luni de la interventia chirurgicala. Din pacate insa, dupa terminarea acestei perioade, multi pacienti incep sa puna la loc o parte sau toate kilogramele pierdute.
Un risc frecvent este aparitia vomei dn cauza stomacului micsorat care este intins la maxim daca mancarea nu este mestecata in mod corespunzator.
Pot aparea de asemenea si anumite deficiente nutritionale. Acestea pot fi totusi evitate atata timp cat se are grija de consumul de minerale si vitamine.
Pot aparea si complicatii precum hernie abdominala, infectii, distrugerea zonei capsate si orificiilor stomacului intins. Pot aparea de asemenea si pietre la bila.
Totusi, aceste operatii nu sunt destinate chiar tuturor persoanelor. Aceste operatii sunt destinate in principal persoanelor obeze, care au mai mult de 40-50 de kg in plus fata de greutatea normala.

Citeste si:  Modele abstracte pentru unghii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.