Orase cu cele mai frumoase femei

Luati la intrebari atat barbatii, cat si femeile care au vizitat cateva tari din lumea asta s-a intocmit un top cu primele 10 orase in care se gasesc cele mai frumoase femei. Curioase daca se regaseste in acest top si Bucurestiul sau vreun alt oras din Romania? Ei bine, din pacate aflati ca nu. Poate din cauza ca turismul in Romania este destul de scazut, pentru ca femei frumoase avem si noi destule.
10. Amsterdam, Olanda. Intr-adevar, visul multor barbati : sa vada peste tot fete inainte si blonde pe biciclete si care as fie pe deasupra si prietenoase.
9. Tel Aviv, Israel. Precum Dana International o dovedeste, in Israel transsexualii sunt frumosi, sau frumoase.
8. Montreal, Canada. Acolo sunt cele mai multe frantuzoaice studente.
7. Caracas, Venezuela. Pentru cei care nu stiu, Venezuela este tara care detine cele mai multe titluri Miss Univers.
6. Moscova, Rusia. Multi barbati considera femeile rusoaice ca fiind cele mai frumoase din lume. Atunci cand sunt tinere, intrucat sunt slabe, blonde, cu ochii albastri, cu un sex-appeal ridicat si prietenoase. Problema este dupa casatorie, atunci cand gazelele se transforma in baloane rusesti precum matriuska.
5. Los Angeles, California. Da, ” California Love”. Unde in lumea asta poti sa gasesti mai multe femei blonde si bronzante si cu sanii din silicon decat aici?
4. Varna, Bulgaria. Daca vorbim in general, femeile din Europa de Est sunt hot. Si usor de abordat. Adauga la asta frumoasa si ieftina mare din Bulgaria. Precum toate femeile din Europa de Est, un amestec de clasa, sofisticare, corpuri bine ingrijire si o doza naturala ridicata de sex appeal te vor face sa vezi acele fete din Bulgaria din nou.
3. Buenos Aires, Argentina. Acesta este orasul cu ” mujeres hermosas”. Frumoase, naturale, cu corpuri excelente, precum majoritatea femeilor frumoase din Spania, Italia, Germania si alte tari europene.
2. Copenhaga, Danemarca. Aceste femei fascineaza pe multi, mai ales ca sunt atat de libertine din punct de vedere sexual.
1. Stockholm, Suedia. Este pamantul femeilor incredibil de frumoase. Victoria Silvstedt o dovedeste. Sunt considerate de asemenea sa fie educate si prietenoase.

Citeste si:  Cum ne recapatam silueta dupa nastere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.