Par cret

Pentru acelea dintre voi care au parul cret, admiteti ca poate sa fie atat o binecuvantare cat si un blestem. Atunci cand buclele voastre arata bine, chiar arata bine. Dar e nevoie de o vreme buna pentru a nu avea probleme.
Este adevarat, parul cret poate avea uneori nevoie de putin mai multa ingriire si atentie decat parul drept pentru a arata foarte bine.
Este important sa iti intelegi parul. Odata ce ai inteles cum functioneaza parul tau cret, poti sa te bucuri cu adevarat si sa inveti sa il iubesti.
Daca ai parul greu, atunci trebuie sa iti definesti mai bine buclele. Ia sectiuni mici din par in timp ce mai e umed si roteste-le, dupa care prinde-le cu niste clame. Odata ce parul tau este uscat, desfa-l. Nu il peria. Foloseste-ti degetele pentru a-ti aranja buclele.
Nu toti stilistii stiu cum sa tunda un par cret. Intreaba la diferite saloane daca are pe cineva specializat in tunsori pentru parul cret. Parul cret trebuie sa fie tuns atunci cand e ud.
Odata ce ti-ai spalat parul, l-ai uscat si ai plicat ceva produse de stilizare pe el, atunci coafura este relativ simpla de realizat. Joaca-te cu degetele tale creand multe bucle.

Citeste si:  Cum si unde folosim crema antirid?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.