Par stralucitor toata vara

Ai terminat de facut bagajele pentru vacanta si speri ca in valize ai pus tot ce iti trebuie. Acum tot ce ti-a ramas de facut sunt retusurile finale. Iar aici este inclus si parul tau: sa-l vopsesti acum sau cand te intorci? De ce trebuie sa te feresti si ce sa-ti iei in bagaje pentru parul tau? Iata toate trucurile pe care le poti pune in practica pentru a-ti ingriji parul ca la carte.
Cum, unde si cand sa te vopsesti?
Acasa sau la coafor? Inainte de plecare sau la intoarcerea din vacanta? Iata toate trucurile destepte pe care sa le aplici pe plaja pentru a proteja si valorifica la maximum culoarea parului tau.
Vrei suvite
Indicat este sa le faci inainte de a pleca la mare. Si asta pentru ca suvitele daruiesc parului tau o baza, care, la soare, va deveni si mai deschisa la culoare, dar in mod natural.
Iubesti culorile puternice
Rosu, portocaliu, acaju: iti poti vopsi parul linistita inainte de plecare. Insa, inainte sa te duci pe plaja, aminteste-ti sa-ti protejezi podoaba capilara cu un produs specific: lotiuni cu filtre UV (sampoane, balsamuri leavein, uleiuri), special create pentru a ingriji parul pe perioada verii.
Evita efectul marii si aminteste-ti ca…
…sarea deshidrateaza. Ca sa fii sigura ca acest lucru nu ti se va intampla si tie, dupa baia in mare, trebuie sa-ti clatesti mereu parul cu apa dulce. Sarea streseaza parul si il priveaza de acele substante naturale care il hranesc si il fac stralucitor. Dar daruieste reflexe deschise la culoare si nuante naturale care pun in valoare bronzul.

Citeste si:  Arome speciale pentru Valentine’s Day

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.